Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до українців / скріншот

Кандидат в президенти Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до українців.

Відео політик розмістив на сторінці в Facebook.

Читайте такожПорошенко і Ко можуть підставити Зеленського після його перемоги на виборах - експерт

У ролику знялися кілька десятків людей, які, судячи з усього, представляють різні верстви населення.

"Це ми. Ті, кого поділили на правильних і неправильних, на малоросів і вишиватників, ті, кого називають бидлом, клоунами, хохлами. Але ми - це українці. На півночі, півдні, сході і заході. І ми втомилися стояти на місці в очікуванні поки закінчиться епоха жадібності, бідності, брехні. Тому ми робимо це разом україномовні і русскоговорящие, заможні і безробітні, ті, хто захищають Україну і ті, кого змусили шукати щастя за кордоном. Ми різні, але такі однакові. Об'єднаємось, щоб рухатися вперед. Адже 21 квітня вибір тільки один - минуле або майбутнє", - говорить на відео Зеленський.

Як повідомляв УНІАН, повторне голосування на чергових виборах президента України (другий тур) відбудеться 21 квітня 2019 року.

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати з Порошенком перед другим туром президентських виборів, проте озвучив ряд умов. Зокрема, дебати повинні проходити на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати у прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів.

Заступник гендиректора з адмінроботи НСК «Олімпійський» Віктор Анісімов запевнив, що стадіон має всі можливості для проведення дебатів, і очікує офіційну заявку до 17 квітня.

Порошенко, у свою чергу, заявив, що чекає Зеленського 14 квітня на НСК «Олімпійський» для проведення дебатів.

8 квітня Зеленський виступив із заявою, що дебати з Порошенком на НСК «Олімпійський» відбудуться 19 квітня.