false

Відомий політолог, директор аналітичного центру "Третій сектор" Андрій Золотарьов оцінив ймовірність того, що чехарда і катавасія навколо дебатів між Володимиром Зеленським і Петром Порошенком напередодні другого туру виборів президента України всерйоз додасть комусь із них голосів.

Про це повідомляє "Главред".

Читайте такожУ Порошенка просять змінити графік дебатів, щоб він встиг на "Олімпійський"

Відео дня

"Вся історія з передвиборними дебатами - це карнавалізація української політики. Дебати перетворилися на політичну технологію. І від такої гри не виграє ні Порошенко, ні Зеленський. Вони залишаться з тим, що у них і так зараз. Якщо дебати таки відбудуться 19 квітня, вони ні на що не вплинуть. Ті, хто збиралися йти голосувати за Зеленського, залишаться при своїй думці і проголосують проти Порошенка. Ті, хто за Порошенка, навіть якщо Петро Олексійович програє дебати, позицію не змінять", - висловився він.

На думку Золотарьова, метушня навколо дебатів може позначитися на результаті другого туру виборів президента України лише в негативному ключі.

"Але ця історія з дебатами може негативно позначитися на відсоток тих, хто прийде на вибори. Відсоток явки від дискредитації виборчого процесу завжди знижується", - підсумував він.

Як повідомляв УНІАН, Зеленський оголосив про початок розповсюдження квитків на дебати, які мають відбутися 19 квітня на НСК «Олімпійський».