Сергій Шахов / Фото УНІАН

Одним з однозначних фаворитів парламентської гонки на Луганщині експерти називають Сергія Шахова.

Про це йдеться у матеріалі інформаційного сайту «Трибун».

Як пише видання, в обласному центрі - Сєверодонецьку (106 округ) - з великим відривом лідирує представник Команди Шахова Юрій Фурман. У Лисичанську (округ №107) великі шанси у адвоката Олександра Сухова, якого активно підтримує діючий нардеп Сергій Шахов. Що стосується округу №112 (місто Рубіжне і частина Попаснянського району), - тут, мабуть, перемогу здобуде кандидат юридичних наук, відомий адвокат Сергій Вельможний.

Відео дня

В окрузі № 113 зареєструвалося аж два Зеленських, але навряд чи вони складуть конкуренцію висуванцю від "Опозиційної платформи - За життя", доктору юридичних наук, професору з Харкова Олександру Лукашеву.

У 114 окрузі без варіантів переможе Сергій Шахов. ЗМІ пише, що його рейтинги вищі, ніж у його основного конкурента - Валерія Мошенського, адже Шахов веде кампанію вже протягом трьох років.

"Щодо 114 округу все те ж саме, що і щодо Сєвєродонецька. Мабуть, потенційні кандидати побачили, що немає сенсу боротися з Сергієм Шаховим і вирішили не висуватися там. Основна кандидатура і найбільш явний фаворит - це Сергій Шахов, який протягом останніх трьох років постійно працював на окрузі і має в кожному районі свої приймальні. Шахов досить пізнаваний, вміє говорити з людьми і дивувати їх", - йдеться в статті.