Савченко не мала проблем з отриманням пропуску від штабу ООС / УНІАН

Народний депутат Надія Савченко не розуміє, чому кандидати в депутати не їдуть на тимчасово окуповану територію, щоб "говорити там з людьми". Відповідний агітаційний тур запланувала сама нардеп.

Про це вона розповіла у коментарі Новости Донбасса.

Читайте такожЗа тиждень до крайнього терміну місце голосування змінили понад 70 тисяч виборців (відео)

Відео дня

"Округ там (на лінії розмежування - УНІАН) не закінчується. Округ продовжується в Горлівці, на окупованій території... Для цього є мінський процес, і роботу треба було вести по залученню тих людей, які, в принципі, є українцями, тільки на тимчасово окупованій території. Якщо ми бажаємо Крим і Донбас", - зазначила Савченко.

Вона розповіла, що не мала проблем з отриманням пропуску від штабу операції Об'єднаних сил. У той же час проблеми для неї, сестри Віри Савченко та заступника голови партії Суспільно-політична платформа Надії Савченко Тетяни Проторченко виникли в СБУ.

Всі троє йдуть на дострокові вибори у Верховну Раду, які відбудуться 21 липня.

Як повідомляв УНІАН, на початку червня Савченко заявила, що її партія "Суспільно-політична платформа Надії Савченко" буде брати участь у позачергових виборах у Верховну Раду.

Нагадаємо, Савченко і колишнього керівника Центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, якого 8 березня 2018 року затримали на лінії розмежування з арсеналом зброї, підозрювали у підготовці терактів і державного перевороту.

За даними слідства, вони планували обстріляти будівлі в урядовому кварталі і вбити керівництво держави, а також захопити будівлю Верховної Ради.

Також правоохоронці задокументували факт перевезення Савченко і Рубаном у листопаді 2017 року зброї з окупованої на підконтрольну Україні територію для здійснення терактів.

В ніч з 15 на 16 квітня Броварський міськрайонний суд звільнив Савченко і Рубана з-під варти, оскільки закінчився термін їх заходів. 23 квітня Савченко прийшла до Верховної Ради.