Анатолій Гунько / фото прес-служби

Кандидатом від "Слуги народу» на довиборах до Верховної Ради у 208-му окрузі в Чернігівській області став правозахисник Анатолій Гунько.

Про це під час з'їзду повідомив голова партії Олександр Корнієнко.

Анатолій Гунько - громадський діяч, правозахисник. Очолює ГО «Правозахист плюс» і є головою наглядової ради Благодійного фонду «Гільдія добра».

Відео дня

За словами Анатолія Гунька, саме його розуміння проблем сільських територій і проблем, які турбують його земляків, спонукали його прийняти відповідальне і виважене рішення – балотуватися в окрузі. Його основна мета як кандидата - це вдосконалення законів для підвищення рівня захисту прав аграріїв і фермерів.

«Наша країна переживає складні часи. Але я знаю, співпраця депутата від округу і місцевих громад, відповідального бізнесу і всіх щаблів влади стане потужним кроком для розвитку цих територій. Я щиро дякую президенту і партії за довіру і буду вдячний за вашу допомогу і поради. А зі свого боку, готовий докласти весь свій досвід і сили для підвищення нашого загального авторитету в суспільстві», - сказав Анатолій Гунько на з'їзді.

Голова парламентської фракції партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко вважає, що Анатолій Гунько є гідним кандидатом і має всі шанси стати продуктивним народним обранцем від партії: «Анатолій Гунько – правозахисник, який протягом 20 років займається юридичними проблемами жителів сільської місцевості та агробізнесу. Сам він родом з Чернігівщини і постійно підтримує контакт з місцевими громадами та аграріями. Прекрасно знає проблематику цієї території. Зможе не тільки ефективно представляти інтерес».

Нагадаємо, у понеділок, 31 серпня, у КВЦ «Парковий» відбулася друга частина з'їзду, на якому партія «Слуга народу» прийняла рішення про участь у місцевих виборах, а також представила кандидатів на посади голів міст обласного значення.