Ігор Палиця розповів про завдання партії "За майбутнє" / Фото Української правди

Ігор Палиця, лідер політичної партії «За майбутнє», заявив, що місцева передвиборча кампанія політсили є "стартом" передвиборчої кампанії до Верховної Ради. 

Про це він заявив в інтерв'ю Українській правді

"Місцеві вибори – це тільки шанс сформувати команду, яка чітко покаже, що вона вміє робити і що вона вже зробила", - наголосив він. 

Відео дня

Палиця наголошує, що місцева партія має обмежені можливості, натомість фундаментальні зміни в країні можливо впровадити лише через Верховну Раду. 

"Що таке місцеві бюджети сьогодні? Це відрахування ПДФО – 60% у територіальні громади і 15% в обласну раду. Від чого залежить ПДФО? Від розміру зарплат. Від чого залежить розмір зарплат? Від податків на зарплати, наскільки бізнесменам вистачить запасу, щоб платити офіційні заробітні плати. І все впирається в кількість робочих місць – треба нові підприємства, інвестиційні умови, зниження податків, правоохоронні органи щоб нікого не чіпали. Все це здатна забезпечити тільки Верховна Рада. Тому місцева компанія – це старт на Верховну Раду, без парламенту в цій країні нічого не зробиш. А цю Верховну Раду, якщо подивитись, як ведеться вся робота, переобиратимуть достроково. І для нас на цих майбутніх перевиборах завдання взяти стільки, щоб мати можливість формувати коаліцію і мати можливість впливати на процеси в Верховній Раді", - наголосив Палиця.