Вадим Рабинович / фото zagittya.com.ua

18 серпня у місті Кривий Ріг під головуванням народного депутата України, співголови політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадима Рабіновича пройшла партійна конференція «ОПЗЖ».

Її учасники призначили керівника і членів міської організації партії «ОПЗЖ», а також розглянули першочергові питання, зокрема, план політичної боротьби на майбутніх місцевих виборах, проведення яких, нагадаємо, призначено на 25 жовтня 2020 року.

Співголова партії «Опозиційна платформа - За життя» нагадав, що він, як і багато українців, голосував за кандидата в президенти Володимира Зеленського, і не соромиться про це говорити.

Відео дня

«Я голосував за Зеленського, тому що бачив у його очах нову Україну. Тоді ж я сказав своїм соратникам по партії: «Напевно, наша політична сила завершуэ своє існування, тому що ця людина пропонує все те, що потрібно нашій країні: не буде кортежів, Адміністрацію Президента перенесуть, призову в армію теж не буде, нарешті, на Донбасі настане мир...» та я і зараз можу всі його обіцянки перерахувати на пальцях. Але, на мій превеликий жаль, нічого з цих обіцянок так і не виконано», - звернув увагу Вадим Рабінович.

При цьому співголова партії «Опозиційна платформа - За життя» як і раніше вважає: рік тому українці зробили правильний вибір на користь Зеленського, «тому що Порошенко нам не потрібен був».

«Але проблема в тому, що ми всі виховані на тій казці, коли нічого не роблячи,«витягаєш золоту рибку ...» або «приїжджає дядько з-за кордону... » і ми раптом починаємо чудово жити ... Але цього не буде! Ми заживемо нормальним життям в нашій багатющій країні з величезними ресурсами лише тоді, коли повернемося до розумного вибору, який криється в прагматизмі», - підкреслив народний депутат.

Вадим Рабінович зізнався, що гордий тим, що є співголовою партії «Опозиційна платформа - За життя».

«Я гордий тим, що працюю з цими людьми. Так, у мене з ними є протиріччя і часом величезні. То й що?! Ми ж не одружуємося, а хочемо будувати країну! А щоб побудувати успішну країну, потрібні різні люди з різними думками і в першу чергу професіонали. Тому що просто симпатичні люди або ж «хороші танцюристи» не можуть ввести літак - такий політ закінчиться авіакатастрофою! Так чому ж ми думаємо, що країну будувати легше, ніж керувати літаком?!. » - задався питанням Вадим Рабінович.

«Я думаю, що Кривий Ріг гідно проголосує на місцевих виборах, оскільки всі розуміють - країні потрібен розумний прагматизм, який уособлює собою новий глава місцевої організації. Так, він, може, не танцює і не може організувати зйомки скетч-шоу, але ви вибираєте його не для цього. І моя думка: після місцевих виборів ми підемо і на вибори парламентські, і на президентські, тому що далі добивати країну просто неможливо! Потрібно просто працювати! Удачі нам і йдемо до перемоги! » - закликав Вадим Рабінович.