Яйця будуть корисні тим, хто хоче схуднути / фото ua.depositphotos.com

Якщо ви хочете схуднути, яйця можуть стати головним варіантом сніданку, обіду або вечері.

Дієтолог Емі Гудсон розповіла, як вживання яєць впливає на талію та як їсти їх із задоволенням, щоб схуднути, пише Eatthis. Якщо ви хочете позбутися жиру на животі або по всьому тілу, яйця - чудовий варіант з високим вмістом білка. "Білок насичує більше, ніж вуглеводи або жири, що може допомогти контролювати апетит і знизити загальне споживання калорій", - пояснила Гудсон.

При цьому дієтолог зазначила, що з яйцями, як і з будь-якою іншою їжею, краще не переборщувати. "Вживання занадто великої кількості практично будь-якої їжі, здорової та багатої поживними речовинами чи ні, може завдати шкоди вашій талії", - сказала фахівець.

Відео дня

Також вона рекомендувала не їсти яйця з супутніми калорійними продуктами, такими як білий хліб або вершкове масло.

Гудсон зазначила універсальність яєць - їх можна їсти в будь-який прийом їжі. "Яйця можна готувати різними способами, щоб прискорити процес зниження ваги. Один із популярних методів - варити їх, оскільки так не потрібно додавати олію. Інший варіант - приготувати омлет", - сказала вона.

Крім того, додавання свіжих овочів, таких як перець, шпинат, помідори або спаржа може збільшити вміст клітковини, що ще більше підтримує відчуття ситості.

Інші новини про користь яєць

Усім відомий факт, що курячі яйця корисні. В них багато білка, вітамінів груп А і В, Омега-3, фолієвої кислоти. Лікарі кажуть, що якщо людина веде активний здоровий спосіб життя, щоденне вживання яєць не повинне викликати причин для занепокоєння. Але скільки яєць конкретно вам можна їсти на день, залежить від кількох чинників, як-от стан здоров'я та рівень фізичної активності.

Вас також можуть зацікавити новини: