М'ясо для шаурми привозили з Житомирської області / фото Wellwod via Flick

Курятину для шаурми, якою масового отруїлися в Києві, привозили від одного виробника з Житомирської області.

Про це в ефірі Радіо НВ повідомив начальник столичного управління Держспоживслужби Олег Рубан.

Читайте такожУ Києві не може бути легальних кіосків із шаурмою - Держспоживслужба

Відео дня

За його словами, постачальнику загрожує штраф або позбавлення волі на шість років. Покарання має визначити суд.

Рубан також підтвердив інформацію про те, що збудником інфекції стала сальмонела – фахівці отримали результати аналізів зі складів, де зберігали неякісну курятину.

Нагадаємо, у Києві зафіксували масові випадки отруєння шаурмою. За останніми даними, отруїлися 93 людини, серед них 12 дітей і одна вагітна.