На Рівненщині нетверезий рентгенолог шокував мати 7-річного хлопчика, в якого медики підозрювали черепно-мозкову травму.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте такожПідозрюваних у хабарництві працівників Інституту раку заарештували (відео)Другокласник в школі вдарився головою об парту, а вже вдома відчув себе зле. Його швидкою доправили до райлікарні та скерували до рентген-кабінету. А там почалася справжня вистава, яку мати школяра зняла на відео.

Зазначається, що лаборант взявся робити хлопчику рентген ноги замість голови. Обурена жінка забрала дитину від медика. «Він мені міг покалічити просто дитину – і все. Він його ставив і отак хитався. Він міг впасти на дитину», – вважає вона.

Керівник рентген-лаборанта Микола Герасимчук визнає, що щось варте занепокоєння могло трапитися. «Чув, що трошки був неадекватний», – сказав він.

Самого лаборанта журналісти на роботі не застали – він працює ургентно, тобто приїздить за першим викликом. Так було і в день, коли до лікарні доправили хлопчика.

Заступниця головного лікаря Радивилівської райлікарні Оксана Бадиляка підлеглого не засуджує. «Це дуже хороший наш працівник, який виконує задовільно, добре несе свою службу», – зазначила вона.

З її слів, за понад 25 років жодного зауваження до лаборанта не було, але нині почали розслідування. Чи покарають і як – поки не кажуть.

Як раніше повідомляв УНІАН, на Вінниччині діти виловили людську руку, яку у воду викинули родичі хворої після ампутації.