В санаторій "Нові Санжари" везуть їжу / Скріншот

Журналіст Олександр Махов, який перебуває в ізольованому через обсервацію санаторії “Нові Санжари”, показав процес доставки їжі до закладу. 

Читайте також"Ми - нормальні, ми не варвари": мешканцям Нових Санжар соромно за заворушення у селищі (відео)

На відео Махова можна бачити, що їжу евакуйованим з Китаю громадянам привозять люди у захисних костюмах. Вони залишають візки з їжею у вестибюлі та йдуть.

Відео дня

Як зазначив, журналіст, годують у Нових Санжарах тричі на день.

Раніше повідомлялось, що в іноземної громадянки, яку евакуювали з Китаю та розмістили на обсервацію у Нових Санжарах, зафіксували загострення хронічної гастроентерологічної хвороби.

Як повідомляв УНІАН, 20 лютого в Нових Санжарах Полтавської області місцеві жителі протестували проти прибуття в медичний центр МВС, розташований в їх населеному пункті, евакуйованих з Китаю громадян України та іноземців.  Протестувальники перекривали дорогу, кидали каміння в автобуси з евакуйованими громадянами. Під час протистояння 9 правоохоронців отримали поранення. 

Поліція відкрила два кримінальні провадження - за фактом масових заворушень і насильства щодо правоохоронців.  21 лютого поліція відпустила 23 з 24 найбільш агресивних осіб, затриманих під час протестів, одну людину залишили під вартою. 

22 лютого, суд у Полтаві обрав підозрюваному у наїзді на нацгвардійців у Нових Санжарах Володимиру Сіренку запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту строком на 2 місяці.