У всіх комунальних школах Києва показники вакцинації педагогічного колективу перейшли за 80% / фото REUTERS

У всіх комунальних школах Києва показники вакцинації педагогічного колективу перейшли за 80%.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, інформує прес-служба КМДА.

За його словами, лідерами вакцинації педагогічного колективу стали Голосіївський, Дніпровський та Святошинський райони. Наразі вони мають показники у понад 85%.

Відео дня

"Звісно, ми сподіваємося, що зможемо пройти навіть пік захворюваності без закриття шкіл у цьому році. Навіть у разі погіршення епідеміологічної ситуації й зміни карантинної зони регіону ми повністю готові до продовження очного освітнього процесу", – підкреслив Мондриївський.

Він додав, що тенденції до пришвидшення розповсюдження захворюваності у навчальних закладах міста поки немає. А реальна захворюваність серед педагогічного складу в школах наразі становить менше ніж 0,1%, а серед учнів – 0,004%.

Читайте такожВ Україні 19% дорослого населення вакциновано проти COVID-19 принаймні однією дозою

У КМДА нагадали, що згідно з рішенням уряду, у разі переходу до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки, для роботи навчального закладу офлайн потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу.

Нагадаємо, наразі у Києві за минулу добу COVID-19 виявили у 426 людей, 2 хворих померли.

Загалом у столиці зареєстровано загалом 229 тис. 502 підтверджених випадки захворювання на коронавірусну хворобу, випадків одужання - 219 тис. 011, летальних - 5 тис. 325.

Вакцинація проти коронавірусу: що відомо