У Житомирі місцевий мешканець переконує, що йому зламали хребет під час масажу. Вадим Цвіон каже, що зайшов у кабінет сам, а звідти його винесли на ношах.

Проте медик, якого звинувачують у травмуванні, запевняє - жодного масажу не робив, а в пацієнта, мовляв, стався інсульт, йдеться у сюжеті ТСН.

44-ри річний Вадим через сильний біль у спині пересувається лише по хаті за допомогою милиці. Та головне руки - їх чоловік майже не відчуває.

Чоловік каже, що це наслідки масажу. Він працював водієм  фури,  за кермом почала боліти спина. Друзі  порекомендували сеанси масажу в обласному діагностичному диспансері. Із невропатологом, розповідає Вадим, про лікування домовився телефоном.

Перший сеанс Вадим переніс нормально, зле стало на під час другого. Після звичайних розминань, каже, лікар сказав йому сісти.

"Він каже - взяти руки на потилицю в замок і через мої руки пропускає свої руки, і впирається колінами в хребет і починає мене тягнути. І там три чи чотири клацання, неболяче, а потім як дало в потилицю", - ділиться постраждалий.

Читайте такожСекс замість масажу: як працює інтимний підпільний бізнес

Від тієї маніпуляції, стверджує чоловік, руки перестали слухатися. З кабінету невропатолога  Вадима забрала швидка. В обласній лікарні в нього виявили множинні ураження хребта та компресійний перелом.   

"Тільки наступає ніч, я на стіни лізу, без уколів я спати не можу", - каже Вадим.

У раптовому нездужанні чоловік винуватить невропатолога, що робив масажі. Уже написав  заяву в поліцію. Провадження відкрили за статтею  "лікарська недбалість".  

"Призначено  комплексну експертизу, яка відповість на запитання, яким чином могли з’явитися ці переломи", - коментують у поліції.

Те саме запитання намагаємося поставити лікарю, якого звинувачує пацієнт. Поза камерою медик стверджує: ні масажу, ані будь-яких інших маніпуляцій чоловіку не робив. Нібито лише обстежував.   

"Він сидів зігнутий, взяв руки за голову і  попросив прогнутися і в нього після цього оніміли руки. Я не знаю що там в нього клацнуло, я нічого не чув", - зазначив лікар.

У самому медичному закладі небагатослівні.  Кажуть лише: лікар професіонал, до нього завжди черги. Практикує нетрадиційні методи лікування.

Припускають, що у пацієнта є інше захворювання, яке проявилося під час огляду невропатолога. Утім сам пацієнт стверджує: під час ретельного обстеження в нього, окрім травм хребта, нічого не знайшли. На підтвердження показує виписку з обласної лікарні. І хоче звертатися до суду: з лікаря вимагатиме грошової компенсації. Бо каже: після масажу втратив роботу. І нині годувати його двох дітей - нікому.