Топ-8 речей, які не варто робити у стосунках / фото: ua.depositphotos.com

Якщо стосунки чоловіки і жінки постійно розвиваються за одним і тим же сценарієм і неминуче закінчуються болючим розривом, то це означає, що вони постійно наступають на одні і ті ж граблі, повторюючи щоразу одні і ті ж помилки.

Експерти радять змінити свою манеру поведінки, пише Elle. Пропонуємо вам список з 8 речей, які точно не варто робити у стосунках, якщо ви хочете досягти гармонії зі своїм обранцем.

  • Не фокусуйтеся на негативі

Чоловік робить для вас купу приємних речей, дарує квіти, ходить з вами на комедійні мелодрами про емансипованих жінок... При цьому ви приймаєте це як належне і приділяєте куди більше уваги тому, що він в чергове не помив за собою чашку або не вивернув шкарпетки... Зупиніться і задумайтеся: чому ви постійно зациклюєтеся на негативі і абсолютно не цінуєте позитивні риси свого партнера? Чи не здається вам, що насправді проблема криється не в коханому, а в вашому песимістичному ставленні до життя? 

Відео дня
  • Не втрачайте інтерес до життя

Не забувайте постійно відкривати для себе і свого партнера щось нове. Адже тільки так ви зможете уникнути охолодження у стосунках і підтримати інтерес не тільки один до одного. 

  • Не соромтеся говорити про секс

Ви точно не зможете налагодити сексуальне життя, якщо не будете обговорювати зі своїм партнером речі, які Вас хвилюють. Тим більше, швидше за все, після відвертої розмови ваш коханий нарешті зрозуміє, чому ви не хочете робити ті речі, які він пропонує.

  • Інвестуйте в себе

Сходіть на виставку, почніть читати книги або вирушайте на пробний урок фехтування... Повірте, як тільки ваше життя наповниться не тільки думками про коханого, він відразу ж почне ставитися до вас і ваших стосунків куди уважніше. І ніколи не забувайте аксіому - якщо ви цікаві собі, то ви автоматично стаєте цікаві оточуючим. 

  • Цікавтеся його хобі

Хоча б раз поцікавитися підсумками щойно минулого матчу і дізнатися думку коханого про результат гри не так вже й складно. Причому ви навіть і уявити собі не можете, наскільки такі розмови зблизять вас з партнером. 

  • Не квапте події

Навчіться жити сьогоднішнім днем і отримувати задоволення від тих стосунків, які у вас є зараз. Безумовно, більшість жінок не можуть змусити себе не думати про майбутнє, але хоча б перестаньте вимагати від свого чоловіка якихось гарантій і "бізнес-план" вашого роману на найближчу п'ятирічку.

  • Не бійтеся змін

Якщо ви думаєте, що навіть через п'ять років стосунків ваш партнер буде тією ж людиною, в яку ви закохалися з першого погляду, то ви дуже помиляєтеся. Та й ви самі вже давно не та наївна дівчина. Прийміть той факт, що з часом люди змінюються. 

  • Не пускайте чужих людей у ваші стосунки

Батьки, близькі подруги, перукар, та хто завгодно — не ті люди, з якими варто ділитися подробицями особистого життя. Ви - єдина людина, здатна ухвалювати рішення щодо своїх стосунків, а думка сторонньої, хоч і дуже близької, людини цілком може збити вас з істинного шляху. Адже тільки ви можете знати, що насправді відбувається за закритими дверима.

Нагадаємо, як писав УНІАН, раніше сексолог дала кілька порад, як на ізоляції зберегти нормальні стосунки з коханою людиною.

Вас також можуть зацікавити новини