Дівчата з некрасивими хлопцями щасливіші, стверджують науковці / фото ua.depositphotos.com

Дослідження, проведене факультетом психології Університету Флориди, показало, що чоловік заслуговує дівчину куди більш привабливу, ніж він сам. Більш того, тільки таку дівчину він зможе зробити щасливою.

Науковці з Флориди під керівництвом доктора Тані Рейнольдс проаналізували анкетні дані понад 200 молодят у віці 20 років. Питання анкети стосувалися в основному звичок харчування респондентів, їх щоденних процедур по догляду за собою і в цілому їх ставлення до власної зовнішності.

Результати повернули віру у світле майбутнє навіть найбільш малопривабливим мешканцям Флориди.

Відео дня

Читайте такожРозкрито топ-5 секретів ідеальних стосунків, які допоможуть уникнути конфліктів та зберегти кохання

З'ясувалося, що ті жінки, які вважали своїх чоловіків більш привабливими, були постійно незадоволені власною зовнішністю. Вони сиділи на дієтах і виснажували свій організм заняттями фітнесом, аби відповідати своєму більш привабливому чоловікові. Ще їх постійно мучив страх, що цей більш привабливий чоловік зустріне когось більш привабливого.

Водночас ті жінки, які були привабливіші своїх чоловіків, відчували себе абсолютно щасливими. Вони не мучили себе спортом і дієтами і не турбувалися, що їх малосимпатичний чоловік кине їх. Тобто щосили насолоджувалися своїми стабільними відносинами і своєю високою самооцінкою.

Так що, коли наступного разу зустрінеш на вулиці неймовірну красуню поруч із пересічним типом, не дивуйся.

Вас також можуть зацікавити новини