5 секретів ідеальних стосунків / фото ua.depositphotos.com

Часом дрібні суперечки та власні принципи і звички можуть зіпсувати навіть найідеальніші стосунки. Як зробити так, щоб цього не сталося з вашою парою?

Просто дотримуйся цих правил, які допоможуть краще зрозуміти свого коханого, уникнути непотрібних конфліктів та зберегти і примножити ваші почуття, пише cosmo.com.ua.

Читайте такожРазом назавжди: 10 щоденних звичок пар з міцними стосунками

Відео дня

Даруй свободу. Якщо хочеш втримати чоловіка — відпусти його. Тобто подаруй йому повну свободу і довіряй (звісно, якщо ви справді кохаєте одне одного). Підозри та скандали точно не зроблять вас щасливими, тому розслабся і реагуй спокійно. Хоче піти з друзями у бар? Чи подивитися футбольний матч? Або ж почитати книгу замість походу в кіно? Дозволь йому насолодитися часом наодинці із собою ну або в компанії друзів, і він повернеться ще більш люблячим та ніжним.

Хвали за найменші перемоги. Якщо ти мотивуватимеш свого чоловіка і цінуватимеш його працю, він відчуватиме необхідність щодня підійматися з ліжка і працювати задля вашого майбутнього — ще більше та ще старанніше. А головне, почуватиметься реалізованим та потрібним.

Піклуйся про себе. Не лише зовні, а й зсередини. Займайся улюбленими справами, розвивайся як особистість, сміливо проявляй себе в нових сферах. Не «розчиняйся» у стосунках та завжди знаходь час на себе. Так, він завжди захоплюватиметься твоєю красою та життєвою енергією, а також цінуватиме твій власний простір та цілі.

Даруй тепло. Стресу йому вистачає і на роботі, тому подаруй коханому впевненість, що вдома на нього чекає найкращий відпочинок. Частіше готуй для нього самостійно, зустрічай з усмішкою та обіймами.

Поважай його. Візьми за правило думати і говорити про свого чоловіка з повагою, навіть коли дуже хочеться поскаржитися на нього подружці або мамі. Зрештою, ваші стосунки налагодяться, а от репутація хлопця в очах твоїх близьких буде зіпсована.