У Німеччині утворилася "шведська" сім'я / фото instagram.com/saskiamichalski

У Гамбурзі (Німеччина) заміжня 28-річна фітнес-тренер Саскія Міхалкі познайомилася з 29-річною Луї та вирішила запросити її в сім'ю. Чоловік німки 34-річний Марцин був не проти таких стосунків.

Незвичайну історію публікує Metro.

Жінки познайомилися кілька років тому під час занять та почали регулярно спілкуватися. Через якийсь час з'ясувалося, що Луї – лесбіянка, і їхня дружба переросла у романтичний зв'язок.

Відео дня

"Закохавшись в Луї, я зіткнулася з великою кризою ідентичності. Я завжди думала, що закохатися в когось нового можна тільки тоді, коли твої почуття до партнера слабшають, але це було не так", – зазначила Саскія Міхалкі.

Коли вона розповіла про те, що відбувається чоловікові, він з розумінням поставився до її почуттів, та незабаром всі троє почали жити разом.

У Німеччині утворилася "шведська" сім'я / фото instagram.com/saskiamichalski

Читайте такожЕксперти пояснили, чому чоловікам недостатньо стосунків з однією жінкоюВідтоді Міхалкі вибирає, з ким їй проводити час, та спить поперемінно то з коханим, то з коханою. А ось у Марціна з Луї склалися нібито виключно дружні стосунки. У майбутньому вони хочуть завести дітей та разом зустріти старість.

"У нас немає відчуття, що ми ділимо любов. Швидше за все, ми всі складаємо нашу любов в один великий кошик, і любові від цього стає ще більше", – запевнила німка.

Раніше повідомлялося, як актрису Ембер Херд, модель Кару Делевінь та главу SpaceX Ілона Маска викрили у сексі втрьох. Тріо було помічено в пентхаусі чоловіка Херд Джонні Деппа у 2016 році, там знаменитості провели ніч разом. 

Вас також можуть зацікавити новини