Фахівці ТзОВ «Луганськвода» 20 червня 2012 р. до 12 години дня достроково завершили ремонтні роботи на магістральному водоводі діаметром 500 мм, який забезпечує водою центральну частину міста Кіровська, повідомили УНІАН у прес-службі компанії.

За словами прес-секретаря ТОВ «Луганськвода» Володимира Черниша, аварія на водопроводі сталася 19 червня о 10 годині ранку, без води залишилися 20 тисяч жителів. Місце витоку знаходилося в центрі міста, під асфальтовим покриттям і в безпосередній близькості від інших комунікацій. Фахівцям водоканалу знадобився якийсь час на узгодження робіт з іншими комунальними службами і ДАІ, а для точнішого визначення місця витоку з Луганська до Кіровська виїхала лабораторія пошуку прихованих витоків.

На місці робіт була задіяна вся необхідна спецтехніка та устаткування, працювали дві аварійні бригади водоканалу. Як з`ясували фахівці водоканалу, причиною витоку стала зношеність магістрального водопроводу, спорудженого ще в 1953 році. На даний момент проводиться входження в режим і найближчим часом водопостачання буде відновлено в повному обсязі. Всі міські медичні, освітні і суспільні установи були наперед попереджені про майбутній ремонт і на період усунення витоку не відчували значних труднощів з водою.

Відео дня