Учені виявили надкорисну властивість харчової соди

17:12, 27 квітня 2018
Зарубіжні новини
2533 0
pixabay.com

Фахівці з Медичного коледжу Джорджії радять людям з ревматоїдним артритом (аутоімунним захворюванням, що вражає суглоби) пити розчин харчової соди. Дослідження показало, що сода заважає імунним клітинам атакувати суглоби, тим самим запобігаючи запаленню та болю, пише The Daily Mail.

Читайте такожУчені з США створили нове знеболювальне, що не зумовлює звикання

Учасники дослідження, що мали ревматоїдний артрит, вживали розчин харчової соди. Дослідники встановили: через два тижні у хворих кількість імунних клітин, що викликають запалення, зменшилася, а число клітин, що пригнічують його, збільшилася.

Так, завдяки розчину харчової соди рівень запалення в організмі пацієнтів знижувався. Вчені вважають, що виявили безпечний спосіб лікування запальних захворювань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter