Епідеміологи попереджають про те, що не варто мати довіри до продуктів, які піддалися глибокому заморожуванню! Тобто довіряти можна лише до певного моменту - до терміну придатності, який указується на упаковці.

Багато людей з наївністю думають, що продукти, які знаходяться в морозильній камері, можуть зберігатися там нескінченно довго. Тим часом, деякі ягоди і овочі, які були заморожені, можуть зберігатися лише місяць або трохи більше. Морозиво і морепродукти - і того менше.

Найголовніше те, що вам навіть не вдасться помітити, що їжа вже є не тією. Адже мікроорганізми і бактерії при низькій температурі вже не є настільки діяльними, як при кімнатній. Але, тим часом, вони вже встигнуть зробити свою шкідливу справу.

Відео дня

Через це учені дають настійні рекомендації після морозильної камери піддавати продукти обробці температурою, тобто смажити-варити-парити, але не вживати сирими. Особливо в тих випадках, коли вони вже достатньо багато часу там полежали.

mndg.ru