Дослідники з`ясували, що ківі мають унікальні властивості. Японські учені назвали ківі одним з найкорисніших фруктів.
Цей фрукт містить так багато антиоксидантів, що обійшов навіть таких відомих «монстрів здоров`я», як апельсини, грейпфрути, мандарини і яблука.
Учені вивчили властивості ківі і дізналися, що особливі речовини у складі фрукта - поліфеноли - антиоксиданти, є надзвичайно корисними для людини і приносять здоров`ю користь.
Відео дня
Японські фахівці провели експеримент. Вони попросили добровольців з`їсти по три ківі, а потім виміряли рівень антиоксидантів в організмі.
Антиоксиданти борються з окисними процесами, які можуть викликати атеросклероз, серцеву недостатність, рак, передчасне старіння, хвороби Альцгеймера і Паркінсона.