Комплекс з трьох простих вправ, які допоможуть сформувати плоский животик. Будь наполеглива, плоский живіт вимагає зусиль, а результат з`явиться через два-три тижні.

1-а вправа "скручування". Вихідна позиція: лежачи на спині ноги зігнуті в колінах руки за голову. Піднімаємо корпус вгору, відриваючи лопатки від землі. Підборіддя тягнемо вгору. Вгорі видих, опускаючись - вдих. Робимо від 15 повторень до максимуму, на останньому повторенні - фіксація на 5-10 секунд.

2-а вправа "схресне скручування". Вихідна позиція: лежачи на спині ноги зігнуті в колінах, руки за голову. Піднімаємо одночасно праву ногу і відриваємо обидві лопатки від землі, при цьому торкаємося лівим ліктем правого коліна, і навпаки. При скручуванні видих. Робимо максимальну кількість повторень.

Відео дня

Третя вправа "підйом ніг на мінімальну висоту". Ця вправа, на відміну від двох попередніх, направлена на опрацювання низу живота (нижній прес). Вихідна позиція: лежачи на спині, ноги рівні, руки під сідниці, спина притиснута до підлоги, ноги в напрузі, носок натягнутий від себе. Піднімаємо ноги на мінімальну висоту від підлоги (до 20 см). Робимо цю вправу в повільному темпі, від 15 повторень і вище.

Роби всі вправи по 3-4 підходи! Не забувай, про те що перед вправами на прес потрібно добре розігрітися, тобто як мінімум 15-20 хвилин аеробного навантаження (біг, стрибки на скакалці). Відпочинок між вправами повинен бути не більше 30 сек. Тренуйся не менше 3 разів на тиждень. І завжди пам`ятай про правильне харчування.

Красивих всім животиків!

lady.tochka.net