Ілюстрація / REUTERS

У Єгипті, який повідомив про відкриття курортного сезону, фіксують зростання захворюваності на коронавірус.

За останні 24 години виявлено 783 випадки інфікування, що є найвищим добовим приростом від початку епідемії, пише ТСН з посиланням на Xinhua.

Читайте такожУ Єгипті на три місяці продовжили надзвичайний стан

Відео дня

Зазначається, що кількість нових випадків інфікування, виявлених за добу на території найбільш населеною арабської країни, вже четвертий день поспіль перевищує 700.  До слова, від початку священного мусульманського місяця Рамадану Єгипет переживає спалах захворювання. Для уповільнення темпів поширення хвороби, влада країни ввела загальнонаціональний комендантську годину.

Загалом у Єгипті зафіксовано 15 786 випадків зараження. COVID-19 забрав життя 707 хворих, зокрема 11 - за минулу добу. Побороти недугу від початку пандемії коронавірусу змогла 4 374 людина.

Нагадаємо, раніше влада Єгипту повідомила, що послаблює карантин і готовий приймати туристів. У країні відкрили готелі для внутрішніх туристів. До кінця травня їм дозволять працювати за умови, якщо заселеність готелю становитиме не більше 25%, а також встановлюються додаткові медичні заходи для боротьби із коронавірусом.