Ілюстрація / REUTERS

Як виявилося, імбир, якому приписували чудодійні властивості в боротьбі з коронавірусом, більш ефективний в інших ситуаціях. Наприклад, при похміллі.

Читайте такожІмбир допомагає позбутися нудоти

Імбирний чай допомагає в короткі терміни відновити роботу кишечника і зняти симптоми постінтоксикаційного стану, викликаного надмірним вживанням алкогольних напоїв.

Відео дня

Як правило, стан, викликаний надлишком спиртного, часто супроводжується розладом кишечника, що ускладнює прийом їжі, необхідної для нормальної роботи організму. От як раз імбир допомагає відновити цю важливу функцію організму, вважають фахівці, повідомляє medikforum.

Якщо ж похмілля супроводжується безпричинною агресією, почуттям страху і стресом, медики радять пити ромашковий чай. При виході з алкогольного отруєння, а похмілля це саме воно і є, взагалі слід пити більше рідини, щоб з організму якомога швидше виводилися отруйні речовини.

Що ж стосується їжі, корисної при похмілл, то перевагу слід віддавати фруктам і овочам. А ось від хліба, м'ясних виробів і сухих сніданків слід утриматися. Загальний стан організму допоможутю поліпшити страви з вітамінами С і групи В. Ними багаті яйця, квасоля і чорниця.