Вдома у зловмисника вилучено травматичний пістолет та бойовий пістолет Макарова / фото прес-служба поліції Донецької області

У Слов’янську Донецької області поліцейські затримали чоловіка, який з травматичної зброї поранив трьох жінок та дитину.

Про це повідомляє прес-служба Донецької області.

Читайте такожУ Дніпрі озброєний чоловік узяв в заручники повію та поранив таксиста (відео)

Відео дня

До Єдиного аналітичного сервісного центру 8 березня надійшло одразу декілька повідомлень про те, що в приватному секторі Слов'янська бійка та чутні постріли. На місце події негайно прибули поліцейські, які затримали стрілка.

Встановлено, що конфлікт стався між двома родинами на сімейно-побутовому ґрунті. Під час бійки 53-річний зловмисник зробив декілька хаотичних пострілів з травматичного пістолета, поранивши жінок віком 26, 33 та 47 років, а також 16-річного хлопця.

На місці події поліцейські виявили дві гільзи калібру 9 мм і кулю. А вдома у зловмисника вилучено травматичний пістолет та бойовий пістолет Макарова, який був викрадений з будівлі міського відділу міліції під час його захоплення терористами в 2014 році.

За погодженням зі Слов’янською місцевою прокуратурою 53-річному жителю Слов’янська повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Підозрюваний затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом незаконного зберігання зброї відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.