До лікарні з діагнозом опік дихальних шляхів перцевим газом доставлено 36 учнів \ Фото УНІАН

Сьогодні в селі Маяки Біляївського району Одеської області через розпилення газового балончика в приміщенні школи 36 учнів дістали опік дихальних шляхів.

Читайте такожВ Одеській області внаслідок розпилення газового балончика у школі постраждали майже 20 учнів

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції в області, внаслідок інциденту до лікарні з діагнозом опік дихальних шляхів перцевим газом доставлено 36 учнів.

Відео дня

«Після надання допомоги 26 дітей відпустили додому, ще десяти учням зараз надається медична допомога», - наголошується в повідомленні.

Попередньо встановлено, що перцевий газовий балончик у школу приніс учень 9 класу і розпилив його під час перерви. Балончик вилучено.

Вирішується питання про притягнення батьків учня до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП. На місці події продовжують працювати слідчо-оперативна група Біляївського відділу поліції, керівництво та інспектори ювенальної превенції Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в одній зі шкіл Біляївського району Одеської області в приміщенні класу розпилили газ. Спочатку повідомлялося про госпіталізацію 20 дітей.