Під Києвом ледь не згвалтували дівчину / фото pixabay.com

У селі Горенка на Київщині затримали громадянина Білорусі, який намагався зґвалтувати 14-річну дівчину.

Читайте такожНа Дніпропетровщині поліція затримала чоловіка, який намагався розбестити 8-річну дівчинку (фото)

Як повідомляється на сайті поліції Київської області, до правоохоронців звернулась неповнолітня місцева мешканка, яка заявила, що наглядно знайомий сусід кілька днів тому намагався її зґвалтувати. Школярка нікому не розповіла про скоєне раніше, оскільки була налякана.

Відео дня

Встановлено, що чоловік, на якого вказала заявниця, нещодавно заселився у багатоквартирному будинку.

"Серед білого дня біля під’їзду чолов’яга напідпитку розпочав довірливу бесіду з дівчиною про її однокласницю. Потім він запросив дівча до свого помешкання продовжити розмову. У квартирі чоловік накинувся на неповнолітню, почав роздягати. Школярка пручалась та просила її залишити. Однак на вмовляння лиходій не реагував, доки не отримав статеве задоволення", - йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці затримали зловмисника за місцем тимчасового проживання. Ним виявився 36-річний громадянин Республіки Білорусь, який має тимчасову посвідку на проживання в Україні до 2020 року.

За фактом розбещення неповнолітньої відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає   позбавлення волі на строк до п’яти років.

Раніше повідомлялось, що на Житомирщині у лазні сталося групове зґвалтування неповнолітньої.