Поліцейські вилучили кілька гільз від пристрою травматичної дії / фото od.npu.gov.ua

В Одеській області поліція затримала чоловіка, який стріляв вчора ввечері в готелі «Хуторок у Зіни» в депутата Верховної Ради (фракція БПП) Олександра Урбанського.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіціі в Одеській області, зараз поліцейські розслідують обставини поранення чоловіка в Овідіопольському районі.

«Під час конфлікту з директором готелю постраждав народний депутат України, який перебував там у приватних справах. Він дістав вогнепальне поранення ноги», - повідомили в главку.

Відео дня

У ході огляду місця події поліція вилучила кілька гільз від пристрою травматичної дії.

Наразі чоловіка, який підозрюється в скоєнні правопорушення, затримано, його дії кваліфікуються ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Читайте такожУ Дніпрі чоловік повісився на трубі у дворі власного будинку

Крім того, під час обшуку у підозрюваного було вилучено ще кілька одиниць незареєстрованої зброї. Відомості за даним фактом будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Слідство триває.

фото od.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, вчора ввечері в Овідіопольському районі Одеської області під час конфлікту із застосуванням зброї отримав поранення депутат Верховної Ради України Олександр Урбанський (БПП). Інцидент стався в селі Санжейка, у місцевому готелі «Хуторок у Зіни». Між його власником і Урбанським стався конфлікт, під час якого останній дістав поранення в ногу.

Сварка нібито сталася через дружину депутата.

Потерпілий є рідним братом голови Одеської обласної ради Анатолія Урбанського. Той, хто стріляв - Володимир Зінченко - екс-голова Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.