Четверо пасажирів отримали ушкодження та доставлені у лікарню / фото vn.npu.gov.ua

На Вінниччині маршрутка сполученням Житомир-Ружин із 19-ма пасажирами потрапила в аварію: одна людина загинула, четверо травмовані.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Вінницькій області, 17 травня у Козятинському районі внаслідок зіткнення автомобіля «Peugeot Partner» та маршрутного автобусу «ГАЗ Рута» постраждали 5 людей.

Четверо пасажирів отримали ушкодження та доставлені у лікарню. 46-річний водій «Peugeot Partner» від отриманих ушкоджень загинув на місці пригоди. 

Відео дня
фото vn.npu.gov.ua
фото vn.npu.gov.ua

«Близько 14.00 неподалік м. Козятин водій автомобіля «Peugeot Partner» виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з маршрутним автобусом сполученням Житомир-Ружин. На момент аварії у салоні маршрутки знаходились 19 пасажирів», - уточнили в поліції.

фото vn.npu.gov.ua

На місці аварії працює слідчо-оперативна група та криміналісти. Причини аварії будуть встановлені під час досудового розслідування. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).