У Києві затримано злочинця, який знімав дитяче порно / фото УНІАН

У Києві затримано 42-річного злочинця, який знімав порнографічну продукцію за участю дітей, а також вербував дітей для надання сексуальних послуг.

Як повідомила прес-служба Національної поліції, його жертвами стали дівчатка віком 9-10 років.

Читайте такожУ Києві жінка експлуатувала 5-річного сина для створення порноматеріалів

Відео дня

"Вже встановлено, що чоловік пропонував повіям за грошову винагороду вербувати неповнолітніх для надання сексуальних послуг", - йдеться в повідомленні.

Також у поліції повідомили, що злочинця затримано під час чергової спроби розбещення дитини. "Чоловік намагався домовитися з матір’ю малолітньої дівчинки, що мешкала в Одесі, щодо статевого акту за участю її доньки. За розбещення неповнолітньої він запропонував грошову винагороду - 500 євро", - йдеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

фото npu.gov.ua

Злочинцю інкримінують три статті Кримінального кодексу України – ст. 149 (торгівля людьми), ст. 156 (розбещення неповнолітніх) та ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Слідчі дії тривають.

фото npu.gov.ua

Раніше УНІАН повідомляв, що правоохоронці викрили жителя Черкаської області у виготовленні порнографічних фото за участю власної дружини та 15-річної доньки.