У момент нападу в будинку перебувала родина із трьома дітьми - фото ГУНП Рівненської області

На Рівненщині вночі 10 вересня невідомі зловмисники обстріляли будинок голови Малинської об‘єднаної територіальної громади Березнівського району Анатолія Дімітрова.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Рівненській області, невідома особа здійснила чотири постріли в напрямку господарства 44-річного жителя Малинська, голови ОТГ, два із яких влучили у скло автомобіля Renault Scenic, інші – в будинок.

На Рівненщині невідомі обстріляли будинок голови ОТГ (фото)

«У помешканні перебувало подружжя та троє їхніх дітей: 6-ти, 13-ти та 18 років. Ніхто із них не постраждав. Із місця події поліцейські вилучили чотири гільзи калібру 7,62 мм та уламки деформованої кулі», - зазначає прес-служба поліції.

Відео дня

Слідчі Березнівського відділення поліції встановлюють обставини події в рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

У розмові з кореспондентом УНІАН Анатолій Дімітров зазначив, що конкретних погроз на його адресу не надходило.

«Але ж, працюючи в органах місцевого самоврядування, не всім можна догодити. Якісь незадоволення від окремих людей чути доводилося, та все це було на побутовому рівні. Зараз я просто шокований. Не можу уявити, кому це було вигідно. Дається взнаки й безсонна ніч, але сподіваюся, що правоохоронці розберуться та знайдуть зловмисників», - каже Дімітров.