Нападника одразу затримали / фото: Нацполиция

У Києві житель столиці отримав кілька ударів ножем у спину. Це сталося після того, як він зробив зауваження компанії, яка розпивала спиртні напої у дворі житлового будинку. Постраждалий у лікарні, його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Інцидент стався в Оболонському районі столиці. Про це повідомляє поліція Києва.

Читайте такожУ Києві вночі підпалили BMW, вогонь знищив три автомобілі (фото, відео)

Відео дня

56-річний чоловік попросив відпочиваючих не смітити і вести себе пристойно. Між ними виник конфлікт, в ході якого один чоловік із компанії на деякий час відійшов. Незабаром він повернувся з ножем і кілька разів вдарив ним опонента в спину. Свідки події відразу викликали поліцію і лікарів. Потерпілого госпіталізували.

Після скоєного зловмисник зник, але оперативники швидко вийшли на його слід і затримали нападника в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Фігурант — 54-річний киянин, який раніше вже мав проблеми з законом. Знаряддя злочину — ніж — вилучили і разом з іншими речовими доказами направили на експертизу.

За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частини 1 статті 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15 років в'язниці.