У Сумах на одному із підприємств стався вибух / фото ДСНС у Сумській області

У Сумах сьогодні, 28 вересня, на одному із підприємств, де виробляються ковпачки для пляшок, стався вибух, внаслідок чого постраждали 10 людей.

Читайте такожНа Херсонщині під час передислокації військової частини вибухнуло паливо

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області, інформація про вибух з подальшим горінням на виробництві на території одного з підприємств по вулиці Лінійна надійшла до рятувальників о 10.51.

На місце події направлялись чергові караули 1-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин. На момент прибуття вогнеборців горіння відбувалось у середині виробничого цеху.

«Вогонь охопив виробниче обладнання в середині цеху та утеплювач стін на площі до 50 кв. м. Існувала загроза подальшого поширення вогню. Об 11 :17 пожежу локалізували, о 11:55 – ліквідували», – йдеться у повідомленні.

Всього на місці події працювали 26 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки ДСНС.

Як повідомила кореспонденту УНІАН начальниця відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова, на місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво ГУ НП області.

«За попередньою інформацією, постраждали 10 людей. Внаслідок надзвичайної ситуації госпіталізовано 8 осіб, з них двоє постраждалих перебувають у реанімації. Інформація про причини вибуху встановлюється», – наголосила Біганова.

У Сумах внаслідок вибуху на заводі постраждали 8 осіб / фото ДСНС у Сумській області

Довідка УНІАН. У Сумах на вул. Лінійній розташовані виробничі цехи одного із підприємств компанії «Гуала Кложерс Україна», що здійснює виробництво гвинтових алюмінієвих ковпачків типу PilferProof, Alusnap, винних алюмінієвих ковпачків, а також ковпачків для мінеральних вод і медичного призначення.