Відповідне кримінальне провадження розслідує ДБР / фото UAportal

Медикам, запідозреним у недбалості при наданні допомоги 5-річному Кирилу Тлявову, який помер у лікарні від кульових поранень, не оголошували про підозру.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції Максим Цуцкірідзе в інтерв'ю виданню Цензор.нет.

Читайте такожУ ДБР розповіли, коли завершать слідство у справі про вбивство 5-річного Кирила ТлявоваЗа його словами, на даний момент відкрито кримінальне провадження за фактом неналежного надання медичної допомоги, яке розслідує ДБР.

Відео дня

Крім того Цуцкірідзе додав, що у справі призначили комплексну судово-медичну експертизу: «Тому що тільки фахівці можуть сказати, яким чином – належним або неналежним – надавалася допомога».

Як раніше повідомляв УНІАН, на початку жовтня директор ДБР Роман Труба повідомляв, що зброю, з якої вбили Кирила, так і не знайшли.

Вбивство відбулося 31 травня в Переяслав-Хмельницькому. Патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець в стані алкогольного сп'яніння влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках і інших предметів, розташованих в місці, де могли знаходитися люди. Вони потрапили в 5-річного Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.