В Києві знайшли групу злодійок з клофеліном / kyiv.npu.gov.ua

Поліція затримала в Києві трьох жінок, які підсипали чоловіку невідому речовину, а коли він почав втрачати свідомість – обікрали його.

Читайте такожПоліція розповіла про викрадачку дитини на Київщині

Як повідомляється на сайті поліції Києва, пригода сталася близько 11-ї години на площі Вокзальній. До правоохоронців звернувся чоловік із повідомленням про те, що невідомі відібрали в нього телефон і гроші. Заявник розповів, що напередодні познайомився з трьома жінками, з якими вирішив провести час у кафе, а потім він нічого не пам’ятає. 

Поліція почала оглядати прилеглу територію. На автостанції неподалік помітили жінок, які відповідали опису потерпілого. В них під час огляду виявили викрадені речі та пляшку з невідомою рідиною.  Також з’ясувалося, що зловмисниці встигли зняти з банківської картки чоловіка 900 гривень

Факт злочину підтвердили записи з камер відеонагляду у кафе. Зловмисниці – жительки Києва та Вінницької області, двоє з них – раніше судимі за крадіжки. Дії жінок кваліфікували як розбійний напад, скоєний групою осіб.

Раніше у київському торговому центрі «Космополіт» невідомий чоловік біля вбиральні побив дівчину нетрадиційної сексуальної орієнтації через те, що прийняв її за хлопця.