Під Тернополем сталася ДТП з неповнолітніми / Національна поліція

На Тернопільщині з автобуса на ходу випали двоє неповнолітніх.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, інцидент стався 13 грудня на автодорозі в Збаразькому районі неподалік села Базаринці у рейсовому автобусі сполученням "Тернопіль-Мусорівці".

Читайте такожКількість постраждалих у ДТП з маршруткою в Києві збільшилася до 11

Відео дня

Травмувалися двоє неповнолітніх жителів районного центру. Поліцейські встановили, що потерпілі випали з автобуса "Еталон" через задні двері.

Як зазначили свідки, у транспорті були вільні місця, проте хлопці стояли на сходах біля виходу та спілкувалися з компанією молодих людей. Коли водій здійснював маневр повороту, один з хлопців зачепив ручку від задніх дверей і вони відрилася. Як наслідок, двоє неповнолітніх хлопців 2003 та 2006 років народження випали та отримали легкі тілесні ушкодження.

Наразі слідчі призначили автотехнічну експертизу транспортного засобу, який поміщено на арештмайданчик.

Дана подія внесена в ЄРДР відповідно до ст. 286 ч. 1 ККУ.

Як повідомляв УНІАН, 18 жовтня загинула 15-річна дівчина, яка їхала з Тернополя додому у Підволочиський район в автобусі Кам'янець-Подільський-Тернопіль. Вона стояла на сходах автобуса біля задніх дверей, коли між селом Колодіївка та Скалатом колесо автобуса попало в яму. Неповнолітня зачепила ручку від дверей і вони відкрилися. Дитина випала на асфальт та вдарилася головою. Внаслідок отриманої травми вона загинула.