Люди вимагали відремонтувати аварійну дорогу, на якій загинула дівчина / фото: UA:Тернопіль

На Тернопільщині після загибелі дівчини, яка випала під час руху з автобуса на аварійній дорозі, місцеві жителі перекрили трасу Тернопіль-Хмельницький.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, орієнтовно 30 людей перекривали дорогу, безперервно рухаючись по пішохідному переходу біля Тернопільського аеропорту.

При цьому пропускали рейсові автобуси та автомобілі з дітьми. Акція протесту тривала майже дві години. Охорону громадського порядку забезпечували 15 поліцейських.

Відео дня

Люди вимагали відремонтувати аварійну дорогу Тернопіль-Скалат-Гусятин; при цьому люди пояснювали, що їхня акція протесту зумовлена п’ятничною трагедією, коли через ями на цій дорозі трагічно загинула неповнолітня пасажирка автобуса.

Як повідомляв УНІАН, 18 жовтня загинула 15-річна дівчина, яка їхала з Тернополя додому у Підволочиський район в автобусі Кам'янець-Подільський-Тернопіль.

Вона стояла на сходах автобуса біля задніх дверей, коли між селом Колодіївка та Скалатом колесо автобуса попало в яму. Неповнолітня зачепила ручку від дверей і вони відкрилися. Дитина випала на асфальт та вдарилася головою.

Внаслідок отриманої травми вона загинула.

Дана подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ.