Встановлено, що автомобіль рухався з перевищенням швидкості / УНІАН

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, розслідують обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участю оперуповноваженого Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, внаслідок якої загинули двоє пішоходів.

Читайте такожП'яна пенсіонерка на Mitsubishi протаранила маршрутку в Києві, є постраждалі (відео)

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Відео дня

За попередньою інформацією, 25 грудня близько 20 години правоохоронець, перебуваючи за кермом службового автомобіля марки Daewoo Lanos, скоїв наїзд на двох пішоходів – чоловіка та жінку.

«Потерпілі, які переходили дорогу у невстановленому місці, від отриманих травм загинули на місці події», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що автомобіль рухався з перевищенням швидкості.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Хмельницького гарнізону Західного регіону України.

Подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНІАН, у Львові водій за кермом Mercedes протаранив автомобіль поліцейських, після чого зник з місця події на очах у розгублених правоохоронців.