На Київщині 17-річний юнак спричинив ДТП / фото з місця аварії kv.npu.gov.ua

На Київщині 17-річний юнак спричинив дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждала 14-річна дівчина і, ймовірно, загинула 16-річна.

Як повідомляється на сторінці поліції Київської області у Facebook, аварія сталася близько 6-ї години ранку 1 січня на дорозі між селами Сеньківка та Горобіївка.

Читайте такожУ Києві п'яний чоловік розлив на перехожих чани з гарячим глінтвейном - постраждала дитина (фото)

Відео дня

За попередніми даними, 17-річний юнак, керуючи автомобілем Peugeot, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП 14-річна пасажирка отримала травми, її доставлено до лікарні. Зазначається, що у юнака не було водійського посвідчення і що він взяв автівку без відома батьків, яких на той час не було вдома.

Водночас в селі Горобіївка розпочалися пошуки 16-річної дівчини, яка пішла з дому та не повернулась. При цьому зазначається, що під час пошукових заходів поліція з’ясувала, що бачили її востаннє в селі о 6-й годині ранку. Тіло дівчинки, яку розшукували, знайшли за сотню метрів від місця аварії з характерними для ДТП тілесними ушкодженнями. Правоохоронці встановлюють, як тіло загиблої дитини опинилося недалеко від місця автопригоди.

Неповнолітній водій Peugeot затриманий. У поліції зауважують, що юнак перебував за кермом з явними ознаками сп’яніння, однак він відмовився від освідування. У нього в медичних умовах взято кров на вміст алкоголю.

Авто вилучено як речовий доказ та поміщено на майданчик тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.