ДТП за участю трьох машин  / фото: поліція Дніпропетровщини

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок ДТП за участю автобуса та двох автомобілів одна людина загинула, ще 12 травмовані.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, ДТП сталася 8 січня близько 7-ї ранку в районі газостанції Нікополя за участі автобусу «Ікарус» та автомобілів Daewoo Nexia та Chevrolet Aveo.

Читайте також"Закрий рота, б***ь": на Дніпропетровщині син депутата "Опоблоку" побив дитину на Новий рік - соцмережі (відео)

Відео дня

Як попередньо встановлено, спочатку відбулось зіткнення двох легкових автомобілів, після чого автомобіль Chevrolet зіткнувся з автобусом. Під час ДТП в автобусі перебувало приблизно 30 пасажирів.

«В результаті автомобільної аварії загинув пасажир автомобіля Daewoo Nexia. Також до лікарні доставлені водій та 9 пасажирів автобуса, водій автомобіля Chevrolet та автомобіля Daewoo», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). На місці події працюють слідчі ГУНП в Дніпропетровській області.

Як повідомляв УНІАН, у Новомосковському районі Дніпропетровській області внаслідок дорожно-транспортної пригоди постраждало троє людей.