Поліцейський з групою осіб пошкодили автомобіль постраждалого / kir.gp.gov.ua

У місті Олександрія  Кіровоградської області працівник поліції,  побив мешканця та пошкодив його транспортний засіб, розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Читайте такожНа Харківщині напали на знімальну групу телеканалу (фото)Зазначається, що інспектор роти тактично-оперативного реагування патрульної поліції у позаслужбовий час з друзями у центрі міста спричинив конфліктну ситуацію з місцевим мешканцем.

Відео дня

«Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння патрульний разом з групою осіб безпідставно з хуліганських мотивів нанесли чоловікові тілесні ушкодження та пошкодили автомобіль потерпілого», – повідомили у прокуратурі.

Наразі в порядку ст.208 КПК України працівника поліції та ще одну особу затримано. Готується повідомлення про підозру. Попередня правова кваліфікація ч. 4 ст. 296 (хуліганство вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. У кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчо-процесуальні дії, спрямовані на повне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.

Раніше УНІАН повідомляв, як поліцейський в Одесі побив директора держпідприємства.