Про зникнення дівчинки заявила її мати / фото: Kharkiv Today

У Харківській області шукають 14-річну Олену Калашник, яка втекла з 20-річним хлопцем.

Про це повідомляє KHARKIV Today.

Читайте такожНа Волині дівчина перерізала собі вени та викладали знімки у соцмережу (відео)

Відео дня

1 лютого близько 10:00 дівчинка пішла з дому в селищі Вільшани Дергачівського району гуляти зі своїм молодим чоловіком. Вранці 3 лютого дівчинка зателефонувала додому, однак після цього телефон вимкнула.

«Дівчинка може перебувати з молодим чоловіком в Харкові», - повідомив співробітник Ювенальної превенції ГУ НП в Харківській області Дмитро Романюк.

"Сьогодні о 10 годині вона останній раз телефонувала мамі. А потім вимкнула телефон, та її місцезнаходження на даний момент не відомо. Мама подзвонила в поліцію і повідомила, що дівчинка пропала безвісти", - сказав Романюк.

За його словами, 14-річна школярка зустрічається з хлопцем у віці 20-21 року і не вперше тікає з дому, проте поліція розшукує їх вперше.

"Вона у свого молодого чоловіка. Але де саме, ми не знаємо. Нібито вони знаходяться у Харкові. Дівчинка постійно тікала до нього. Неодноразово приїжджала мама хлопця у Вільшани і забирала сина додому в Люботин. Вони постійно втікали з дому, щоб зустрітися. Але раніше в поліцію ніхто не звертався", - зазначив співробітник Ювенальної превенції.

Як повідомляв УНІАН, в селі Бабинці Бородянського району Київської області в суботу, 18 січня, з озера дістали тіло 16-річного хлопця, який зник два дні тому.