Олійну пляму засипали піском / Фото: ДСНС

Сьогодні, 4 березня, на автошляху Н-08 «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя» на Дніпропетровщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в наслідок якої на дорогу витекло близько 10 тонн олії.

Читайте такожНа Дніпропетровщині сталася потрійна ДТП: одна людина загинула, ще чотирьох госпіталізовано

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Відео дня

По прибуттю до місця рятувальники встановили, що попередньо під час руху, у вантажного автомобіля «Renault Magnum» (вантаж - 24 тонни соняшникової олії в цистерні) лопнуло колесо, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся на бік. З цистерни на дорогу витекло близько 10 тонн олії. Частково перекрито рух транспорту в напрямку міста Запоріжжя.

Особовим складом здійснені заходи щодо запобігання розливу соняшникової олії, а саме накладено бандаж на місце витоку з цистерни. Рятувальники здійснили чергування на місці дорожньо-транспортної події.

Як зазначається, планується залучення іншого вантажного автомобіля для перекачки олії з автомобіля, що перекинувся, та подальшого підняття його на колеса.

Працівники дорожньої служби засипали розлив олійної плями піском.

Постраждалих внаслідок події немає.

До ліквідації події залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.