На Львівщині від рук вандалів постраждав приміський потяг / фото УНІАН

У Львівській області вандали влаштували погром у вагоні приміського потяга сполученням "Львів - Сокаль" та виклали відео своїх "розваг" в Instagram.

Як повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", інцидент стався ввечері 8 березня.

"Під час руху поїзда невідомі особи влаштували погром у салоні вагона. Вандали виламували сидіння та трощили ними шиби вікон і дверей у вагоні, а також автоматичних розсувних дверей. Трощу вагона приміського дизель-поїзда зловмисники зняли на відео, яким, вочевидь, вирішили похизуватися в соціальних мережах", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

На станцію Сокаль прибули правоохоронці, однак хуліганів у потязі вже не було. У поліції вже проводять розслідування даного випадку та встановлюють особи зловмисників, а залізничники оцінюють завдані збитки.

Львівські залізничники зазначають, що минулоріч зафіксовано 21 випадок пошкодження чи псування рухомого складу. 

"Загальна сума збитків, завданих крадіями, хуліганами та недбалими пасажирами, становить майже 220 тис. гривень. При цьому залізничники акцентують увагу не лише на матеріальних втратах, заподіяних зловмисниками, а наголошують, що такі випадки становлять серйозну загрозу безпеці руху, а також життю та здоров’ю пасажирів і персоналу магістралі", - зазначили в УЗ.

Як повідомляв УНІАН, днями невідомі закидали камінням потяг сполученням "Львів - Москва". На щастя, внаслідок інциденту пасажири не постраждали.