фото ДСНС України  у Житомирській області

У Житомирі під час пожежі у квартирі врятовано її власницю. Про це УНІАН повідомили у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

Як зазначається у повідомленні, 7 серпня о 06:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в Житомирі. З’ясувалося, що пожежа сталася у двокімнатній квартирі на першому поверсі.

Осередок займання знаходився в коридорі – горів холодильник. Двері оселі були зачинені, тому вогнеборці потрапили всередину через вікно вітальні. Там же виявили і 72-річну господиню. Згодом жінка розповіла, що вона не могла самостійно вийти через сильне задимлення у квартирі. У спеціальному одязі та застосувавши апарати на стисненому повітрі, рятувальники відкрити вхідні двері квартири та вивели власницю на свіже повітря. Медики надали жінці першу допомогу, госпіталізація їй не знадобилася.

Відео дня

Читайте такожУ Житомирі через підозрілу валізу у багатоповерхівці евакуйовували людей (фото)

О 06:49 пожежу було локалізовано, а о 07:06 – ліквідовано. Таким чином, рятувальники запобігли розповсюдженню полум’я на інші приміщення квартири. Вогнем знищено холодильник та деякі домашні речі, пошкоджено міжкімнатні двері. Для ліквідації надзвичайної події залучалося 8 чоловік особового складу та 2 пожежних автомобілі. За попередньою інформацією, займання сталося внаслідок короткого замкнення електропроводки холодильника. Остаточна причина наразі встановлюється.