Під Житомиром у ці вихідні поліція застосувала зброю та зупинила автомобіль порушників, які намагались обікрасти підприємство.

Відео дня

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікацій поліції Житомирської області.

Зловмисники намагалися обікрасти приватне підприємство у селі Глибочиця Житомирського району, викравши окремі автозапчастини та речі з цеху.

Як зазначається у повідомленні, подія сталася у передмісті, куди поліцейських викликав охоронник одного з підприємств, помітивши потенційних крадіїв. На появу правоохоронців невідомі зреагували втечею автомобілем. Поліцейським, які наздоганяли втікачів, для примусової зупинки їх транспортного засобу довелося застосувати зброю.

Читайте такожУ Києві "на гарячому" затримали банду викрадачів елітних автомобілів (фото, відео)

Наздогнавши авто, поліція затримала водія-втікача; згодом – двох його спільників.

Затриманим виявився 41-річний житель Вінницької області. Окрім замаху на крадіжку (ст. 15 ч.3. ст.185 ККУ), чоловік також відповідатиме за вчинення насильства щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 ККУ). Нині його взято під варту.

Також встановлені особи та розшукані поплічники затриманого, які втекли з місця примусової зупинки їх автомобіля - це раніше судимі 39-ти та 40-річний житомиряни.

Свою причетність до спроби крадіжки з підприємства чоловіки визнали. За чинним законодавством їм може загрожувати від 3 до 6 років ув’язнення.