Зараз правоохоронці проводять огляд місця події та встановлюють обставини інциденту / nikcenter.org

У Приморському районному суді Одеси блогер Стас Домбровський лезом порізав собі шию.

Про це повідомили в Приморському відділі поліції Одеси.

«Попередньо встановлено, що чоловік після оголошення йому підозри в хуліганстві самостійно прийшов до суду, де йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Почувши рішення суду, 41-річний підозрюваний лезом поранив собі шию. Він госпіталізований», - повідомили в поліції.

Відео дня

Читайте такожНа Вінниччині п'яний водій збив на переході жінку з дитиною та втік

Зараз правоохоронці проводять огляд місця події та встановлюють обставини інциденту.

Як повідомили в соціальних мережах очевидці, порізав собі шию активіст, блогер Стас Домбровський. Зазначається, що йому обрали запобіжний захід у зв'язку з бійкою, що сталась давно, а «спливла вона у вигляді кримінальної справи» нещодавно - нібито після того, як Домбровський почав критикувати представників партії «Слуга народу».

Очевидці стверджують, що в суді Домбровський, який раніше був судимий, кричав, що краще померти, ніж потрапити до СІЗО.

Як повідомляв УНІАН, одесит Стас Домбровський неодноразово брав участь у різних акціях, зокрема й скандальних. Приміром, у 2019 році він кинув плюшеву іграшку рожевого кольору у формі статевого органу в народного депутата Мустафу Найєма, який приїхав до Одеси у зв'язку з можливою забудовою Літнього театру.

Під час іншої акції, біля Одеської ОДА, Домбровський вкусив за ніс лідера громадської організації «Зелений лист» Владислава Балінського.