Співробітник обленерго підірвався на російській міні / фото УНІАН

Біля села Нова Гусарівка Балаклійської територіальної громади Харківської області на вибуховому пристрої підірвався співробітник "Харківобленерго".

"46-річний чоловік отримав серйозну травму та був госпіталізований. Зараз медики надають йому усю необхідну допомогу", - повідомив у своєму Telegram-каналі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Синєгубов наголосив, що мінна небезпека на Харківщині залишається дуже високою.

Відео дня

"Закликаю усіх бути максимально уважними та обережними. Пересувайтеся тільки перевіреними шляхами, не виходьте на узбіччя, не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля. У разі виявлення підозрілого предмета в жодному разі не чіпайте його, одразу звертайтесь до ДСНС", - закликав голова ОВА.

Інциденти з підривом мирних жителів на російських мінах

На Херсонщині на російській міні підірвався автомобіль з мирними людьми, в результаті двоє загинули. Двоє чоловіків, 45 та 48 років, їхали на автівці польовою дорогою, на якій залишилося багато російських мін.

19 січня в Херсонській області на залишених окупантами мінах підірвалися троє мирних жителів, один із них загинув.

21 січня у селі Архангельське Херсонської області 26-річний електрик на узбіччі дороги натрапив на російську міну. Внаслідок вибуху йому відірвало праву стопу.

Вас також можуть зацікавити новини: