У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який розбещував 14-річного хлопця / фото: lv.npu.gov.ua

У Львові 47-річний водій заманив 14-річного хлопця в своє авто, попросивши про допомогу у налаштуванні мобільного зв'язку в телефоні. Коли підліток налаштовував мобільний, чоловік почав до нього чіплятися та запропонував інтим.

Інцидент трапився сьогодні, 20 серпня, повідомляє Zaxid.net.

"Близько 12:00 14-річний львів’янин подзвонив до поліції і розповів, що йому запропонували інтимні послуги за гроші. Хлопець розповів, що він роздавав біля ТЦ "Вам" на вул. Хмельницького флаєри і чоловік, який проходив повз, попросив допомогти йому з налаштуванням мобільного зв'язку. Чоловік запропонував через спеку сісти в його автомобіль Mitsubishi Outlander, бо там працював кондиціонер", - йдеться у повідомленні.

В авто чоловік почав до підлітка чіплятися, той відкинув його руку і попросив більше так не робити. Згодом чоловік запропонував підлітку інтимні послуги за 500 грн.

"Хлопець не розгубився і увімкнув диктофон на своєму телефоні та практично одразу закінчивши із налаштуваннями почав прощатися. Чоловік протягнув йому 50 гривень за допомогу і знову почав чіплятися та пропонувати інтимні послуги, за які готовий був йому заплатити 500 гривень", - зазначається у повідомленні.

Після цього хлопець вийшов з автомобіля і зателефонував до поліції. Поліцейські знайшли і зупинили автомобіль Mitsubishi Outlander за кілька хвилин після дзвінка. 

Читайте такожВ Одеській області за загадкових обставин померла 13-річна дівчинка

Цікаво, що за півтори години до інциденту патрульні оштрафували цього водія за порушення ПДР.

Пізніше у поліції Львівської області повідомили, що зловмисника затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Йому загрожує позбавлення волі терміном до п'яти років. 

Новини за темою: