Хто побив українського юнака / скріншот з відео

Слідство встановило, що напад на українського підлітка Юрія Крученика в Парижі скоїли члени підліткової банди «RD4».

Читайте такожЖорстоке побиття українського підлітка в Парижі: банду підозрюваних затримали

Про це повідомляється у Facebook Посольства України у Франції. Дипломати підтвердили, що підозрюванних в нападі затримали.

Відео дня

«Зранку 28 січня у м.Ванв у передмісті Парижа поліція провели затримання 8 підлітків (8 неповнолітніх і одного повнолітнього), які, ймовірно, брали участь у зіткненнях з бандами району Богренель 15-го округу Парижа. За повідомленнями прокуратури Парижа, заарештовані були поміщені під варту за звинуваченням у замаху на вбивство, участі у групових злочинних діях з метою вчинення насильницького злочину та крадіжки», - йдеться в повідомленні Посольства.

«Згідно з першими елементами розслідування судової поліції, український підліток Юрій став жертвою нападу помсти представників банди "RD4" після того, як кількома днями раніше був побитий підліток з Ванва», - зазначають дипломати.

Повідомляються подробиці нападу на Юрія 15 січня. Так, у доповіді поліцейських і рятувальників, що прибули на місце трагедії, зазначається, що юнак мав сильну кровотечу з голови.

Того ж вечора поліція виявила на місці злочину молоток, закинутий у квітковий горщик, а також кілька залізних прутів. На спростування інформації, яка поширювалась у пресі, у звіті поліції не йшлося про наявність у постраждалого викрутки.

Крім того, представники поліції підкреслили, що потерпілий юнак не має судимості і не був відомий місцевим правоохоронцям, як раніше повідомляли деякі ЗМІ.

Побиття 14-річного українця в Парижі